Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

رحیم نوروزی با سریال «پس از باران» شناخته شد و به شهرت رسید، هر چند که سابقه سال‌ها فعالیت در عرصه تئاتر را داشت. پس از باران مقدمه‌ای شد تا این بازیگر در سریال‌های دیگری همچون خانه‌ای در تاریکی، مدار صفر درجه، روز حسرت، یوسف پیامبر، معمای شاه و وارش به ایفای نقش بپردازد. به نظر می‌رسد بخش وسیعی از مخاطبان تلویزیون، نوروزی را با وجود نقش آفرینی‌های متعددش همچنان با نقش فرخ گلابدره‌ای به یاد می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر می‌گوید که نقش فرخ را زمانی بازی کرده که در آغاز راه بازیگری بوده و امروز که به تماشای پس از باران می‌نشیند احساس می‌کند که می‌توانسته نقش آفرینی بهتری داشته باشد. او اذعان دارد که کاراکتر فرخ، کارنامه بازیگری اش را تحت تأثیر خود قرار داده و تا مدت‌ها نقش‌های منفی به او پیشنهاد شده است. نوروزی کاراکتر فرخ را علیرغم منفی بودنش چندان منفور نمی‌داند و تاکید می‌کند که او توجه دیگران و به خصوص ارباب عزت سالاری را می‌طلبیده است. به باور این بازیگر، کینه فرخ به شهربانو هم از همین عقده و کمبود ناشی می‌شد. او قصه جذاب و دراماتیک سریال پس از باران را عامل اصلی موفقیت و ماندگاری اش می‌داند و تاکید می‌کند که این سریال به زیبایی توانسته گذشته و حال را به هم پیوند بزند.

سریال ماندگار سعید سلطانی این شب‌ها روی آنتن شبکه آی فیلم است. به همین بهانه، گفت و گویی داشته ایم با رحیم نوروزی، بازیگر نقش فرخ گلابدره‌ای در این اثر نمایشی جذاب.

_سریال پس از باران به نوعی اولین تجربه جدی تان در تلویزیون است و جالب آن که هنوز بسیاری از مردم شما را با نفش فرخ گلابدره‌ای در این سریال می‌شناسند. خودتان فکر می‌کردید این نقش تا این حد ماندگار شود؟

فیلمنامه را که می‌خواندم احساس می‌کردم کار متفاوتی است و اگر درست ساخته شود با استقبال مواجه خواهد شد. اما درباره نقش فرخ با اطمینان نمی‌توانستم چنین تصوری داشته باشم. ضمن اینکه در زمان خوانش فیلمنامه خیلی مطمئن نبودم که بازیگر نقش فرخ من هستم.

_ چطور؟ قرار بود نقش دیگری را بازی کنید؟

به خاطر جوان بودنم برای چند نقش در نظر گرفته شده بودم که یکی از آن‌ها فرخ بود. برای نقش غلام هم کاندیدا بودند که به امیر آتشانی رسید.

_ خودتان کدام نقش را ترجیح می‌دادید؟

آن سال‌ها جوان بودم و در آغاز راه بازیگری . بیشتر برایم مهم بود که یک نقش تاثیرگذار بازی کنم تا دیده شوم.

_ نگران نبودید که حضور جدی تان در سریال‌های تلویزیونی را با یک نقش منفی و حتی منفور مثل فرخ آغاز کنید و مثلاً در قالب این نوع نقش‌ها کلیشه شوید؟

آن زمان بیشتر به دیده شدن فکر می‌کردم و خیلی نگران این گونه مسائل نبودم. به هر حال، یک بازیگر جوان خیلی حق انتخاب ندارد و گزینه‌های زیادی هم در مقابلش موجود نیست. نقش فرخ برای شروع خیلی مناسب به نظر می‌رسید و باعث شد در میان مردم شناخته شوم. هر چند من پیش از این سریال سال‌ها در تئاتر، نویسندگی و کارگردانی و بازیگری کرده بودم، اما در میان مخاطبان عام شناخته شده نبودم.

_ آیا بعد از پخش سریال پس از باران نقش‌های مشابه فرخ به شما پیشنهاد شد؟

بله، تا مدت‌ها هر چه پیشنهاد می‌رسید فقط به نقش‌های منفی ختم می‌شد. همه می‌خواستند فرخ گلابدره‌ای را در شکل و شمایل دیگری تکرار کنم. این موضوع حتی تا همین حالا هم ادامه دارد.

_ با این تفاسیر، نقش فرخ را یک فرصت در کارنامه بازیگری تان می‌دانید یا یک تهدید؟ اگر به ۲۰ سال قبل برگردید باز هم این نقش را بازی می‌کنید؟

قطعا در آن زمان یک فرصت بود. به هر حال من جوان بودم و این نقش باعث شد که شناخته شوم. البته اگر به ۲۰ سال قبل برگردم حتماً این نقش را خیلی بهتر بازی خواهم کرد. گاهی که بازپخش این سریال را می‌بینم احساس می‌کنم که بازی ام چقدر خام و ضعیف است و با خودم می‌گویم‌ای کاش پس از باران دوباره ساخته می‌شد تا با تجربه امروزم نقش فرخ را بازی می‌کردم. اما این نقش از یک جنبه، تهدیدی برای روند بازیگری ام است؛ چرا که خیلی از مردم همچنان مرا با نقش فرخ می‌شناسند و بسیاری از نقش آفرینی‌های دیگرم آنچنان که باید و شاید دیده نشده است.

_ کاراکتر فرخ هرچند در نگاه اول منفی و حتی منفور به نظر می‌رسد، اما او هم دلایل خودش را برای کارهایش دارد. حتی در سکانس‌هایی مظلوم و درمانده است و حس همذات پنداری مخاطب را با خود دارد.

فرخ تشنه محبت بود و اصولاً مشکلات از زمانی شروع شد که احساس کرد دیگر توجه خواهرش و به خصوص ارباب عزت را از دست داده است. او ارباب عزت را مثل پدرش دوست می‌داشت و نمی‌توانست ببیند که کسی در جلب توجه ارباب با او شریک شود. کینه او نسبت به شهربانو هم بیشتر از همین دغدغه می‌آمد تا مثلاً نگرانی برای زندگی خواهرش.

_ چقدر با فرخ همذات پنداری داشتید؟

نگاهم به فرخ همانی است که در پرسش بالا پاسخ دادم. فرخ را یک موجود بی رحم نمی‌دیدم که دیوانه وار به دیگران ضربه می‌زند. اتفاقا او بیشتر به خودش آسیب وارد می‌کند و در نهایت، دست به یک خودویرانی می‌زند. شاید اگر اطرافیان فرخ در مواجهه با او مدیریت بهتری داشتند کار او به سقوط منتهی نمی‌شد. سعی کردم فرخ را همانگونه که هست نشان دهم.

_ دلایل ماندگاری و جذابیت بدون تاریخ انقضای سریال پس از باران را در چه می‌بینید؟

پس از باران به طرز زیبایی گذشته و حال را به هم پیوند می‌داد. قصه جذاب و دراماتیکی داشت که قادر بود مخاطب را تا پایان با خود نگه دارد. از سوی دیگر، این قصه جذاب و دراماتیک در فضای زیبای شمال کشور به مخاطب ارائه می‌شد و همه این‌ها سریال را برای مخاطبان جذاب و ماندگار کرد.

_ مخاطب شبکه آی فیلم هستید؟

سریال‌های قدیمی را از این شبکه می‌بینم.

_ این روز‌ها چه می‌کنید؟

مشغول بازی در فیلم «شهری که با تو دیدم» به کارگردانی نیما جوادی هستم.

_ سریال جدیدی ندارید؟

سریال «روز‌های ابدی» جواد شمقدری را دارم که در مرحله تدوین است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سریال بازیگری بازیگر سینما و تلویزیون رحیم نوروزی پس از باران سریال پرطرفدار سریال پس از باران نقش فرخ نقش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • اعلام اسامی داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • آژاکس را که می‌بینم، حالم بد می‌شود
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • ملیکا نوروزی از کسب مدال بازماند