Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@15:14:14 GMT

شیرینِ «پس از باران» که دیگر بازی نمی‌کند

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۱۴۸۹

شیرینِ «پس از باران» که دیگر بازی نمی‌کند

صراط:

مهناز انصاریان از بازیگران سریال «پس از باران» به کارگردانی سعید سلطانی که نقش میانسالی کاراکتر شیرین را ایفا می‌کرد، درباره اینکه چرا یک باره بازیگری را کنار گذاشت به مهر گفت: این یک تصمیم شخصی بود. راستش دیگر دوست نداشتم کار بازیگری کنم. پس از سریال «مرگ تدریجی یک رویا» قهرمانانه با بازیگری خداحافظی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اینکه دلش برای بازیگری تنگ می‌شود یا خیر؟ عنوان کرد: تنگ نمی‌شود چون این تصمیم را با همه جوانب آن گرفته‌ام.

   

انصاریان درباره فعالیت‌های پس از بازیگری ادامه داد: بعد از آن بیشتر به نویسندگی مشغول شدم قبلاً هم نوشتن را دنبال می‌کردم اما حالا به شکل جدی روی این کار متمرکز شده‌ام.

بازیگر «مرگ تدریجی یک رویا» درباره اینکه چگونه به عنوان بازیگر نقش شیرین در سریال «پس از باران» انتخاب شده است، یادآور شد: سعید سلطانی بازی مرا در فیلم «می خواهم زنده بمانم» مرحوم ایرج قادری دیده و پسندیده بودند و برای نقش شیرین از من دعوت کردند.

وی درباره این کاراکتر توضیح داد: شیرین خیلی مظلوم بود و البته به نوعی تسلیم در برابر سرنوشت. او با زندگی و مشکلاتش کنار آمده و همه چیز را آنگونه که هست پذیرفته بود. او در کودکی زندگی سختی داشته و بعد هم که به زور به عقد غلام درمی‌آید. شاید تنها دوران خوش زندگی شیرین مقطع کوتاهی است که با شهربانو زندگی می‌کند و خدمتکار اوست. بقیه زندگی این زن، فقط دردسر است و آزار دیدن. نکته جالب توجه در شخصیت شیرین، تسلیم بودن او در برابر مشکلات است. او با کسی سر جنگ ندارد و به تقدیر و سرنوشتش راضی است و شورش نمی‌کند. من نقش میانسالی شیرین را بازی می‌کردم و برایم جالب بود که او همچنان با غلام زندگی می‌کند.

انصاریان اضافه کرد: شیرین زندگی را در تسلیم بودن می‌بیند و همه مشکلات را تحمل می‌کند. زنانی مثل شیرین در همه دوران‌ها بوده‌اند و هنوز هم هستند. حالا شاید تعدادشان به فراوانی گذشته‌ها نباشد.

این بازیگر درباره بازخوردهای نقش خود بیان کرد: من آن زمان ۳۵ سل داشتم و به مدد یک گریم سنگین بر روی چهره‌ام زنی میانسال را بازی کردم. با این حال پس از گذشت سال‌ها همچنان گاهی مرا در خیابان به اسم شیرین مورد خطاب قرار می‌دهند. همه اینها نشان می‌دهد که این کاراکتر توانسته با مخاطبان سریال ارتباط برقرار کند.

وی درباره راز پرمخاطب بودن این سریال اظهار کرد: نقطه قوت اصلی پس از باران را روایت یک قصه خوب در بستری جذاب می‌دانم. قصه خوب پس از باران در فضای جذاب ارباب _ رعیتی آن هم در طبیعت فوق‌العاده شمال کشور روایت شده بود و همین نکته، از عوامل جذابیت سریال به شمار می‌رفت.

بازیگر «پس از باران» اضافه کرد: آدم‌های این قصه واقعی هستند و همین عامل، سبب ساز ارتباط مخاطب با آنها می‌شود. کاراکترهای سریال همگی برای بیننده ملموس و باورپذیر هستند. فضاسازی‌ها هم واقعی و منطقی است.

وی با اشاره به بازپخش «پس از باران» از شبکه آی‌فیلم نیز عنوان کرد: گاهی آی‌فیلم را می‌بینم. شبکه خوبی است، چرا که فیلم‌ها و سریال‌هایی را که مردم دوست دارند بازپخش می‌کند و چنین عملکردی باعث زنده شدن خاطرات می‌شود.

انصاریان در پایان درباره فعالیت این روزهایش نیز گفت: دست به قلم دارم. رمان «مروارید کیش» به تازگی منتشر شده است. دو رمان دیگرم را هم به پایان رسانده‌ام و احتمالاً به زودی به ناشر خواهم سپرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سریال پس از باران سعید سلطانی صراط پس از باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۱۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم‌ها می‌گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم‌های نمایش خانگی در ایران و کشور‌های عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکو‌های نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه‌ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشور‌های عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می‌شود: «نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.

برجسته کردن فرقه‌ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهر‌های ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند.»

همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می‌کند: «تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم‌های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم‌های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال‌های خارجی نیز همچون سریال‌های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.

حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال‌های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود، چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال‌های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده‌های ایرانی خواهد داشت.»

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • صعود شیرین یک پرسپولیسی دور از پرسپولیس
  • عکس | جریان زندگی پس از سیل در دشتیاری !
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!